به گزارش خبرنگار اعزامي مهر به كردستان، در اردوي بزرگداشت طولاني ترين اسارت دانشجويي و شهداي كردستان، كاروان 550 نفره دانشجويان از مناطق عملياتي قوچ سلطان، ارتفاعات ته ته ، روستاي دزلي ، سه راه حزب الله و نيز درياچه زريوار و گلزار شهداي مريوان ديدن كردند.
در اين اردوي دو روزه كه براي بزرگداشت طولاني ترين اسارت دانشجويي، يعني اسارت 23 ساله حاج احمد متوسليان(دانشجوي دانشگاه علم و صنعت) و همراهانش به دست صهيونيستها، در منطقه كردستان برگزار شده بود، تعدادي از همسنگران و نيز پيشمرگان كرد مسلمان، دلاورمردي هاي حاج احمد متوسليان و پاسداران رشيد اسلام و مردم غيور كردستان را براي دانشجوياني كه در قالب كاروان "در انتهاي افق" به اين استان سفر كرده بودند ، روايت كردند.
اين سومين اردوي دانشجويي به مناطق كردستان است كه ستاد مركزي كنگره شهدا و اسراي دانشگاه هاي جهان اسلام براي زنده نگه داشتن ياد و خاطره اسارت حاج احمد متوسليان و محسن موسوي و همراهانشان و همچنين شهداي كردستان ، در اين منطقه برگزار كرده است.
از نكات قابل توجه در اين اردو آشنايي نزديك دانشجويان با پيشمرگان كرد مسلمان و مناطق عملياتي و ارتفاعات صعب العبور و سرماي بسيار شديد اين منطقه بود كه اهميت بيش از پيش دفاع دليرانه رزمندگان اسلام و نيز مردم كرد منطقه در برابرضد انقلاب را بيش از پيش مشخص مي ساخت.
در مراسم اختتاميه اين اردو كه در سنندج برگزار شد، سهيل كريمي، مستند سازي كه سال گذشته از زندان هاي آمريكا در عراق آزاد شد و طي اين يك سال دو مستند تحت عنوان " رد پاي آذرخش" و" كاك جلال " در منطقه كردستان ساخته است، طي سخناني گفت": حماسه اي كه حاج احمد متوسليان با همراهي پيشمرگان كرد مسلمان در اين منطقه آفريد هيچ فردي و در هيچ لباسي نتوانسته بود چنين حماسه اي بيافريند و بايد مسئولان با تمام وجود و توان خود سعي كنند تا اين دلاورمردان را به مردم بشناسانند.
وي افزود: اكنون نه تنها جريان اسارت 23 ساله حاج احمد و همراهانش در اسرائيل به دست فراموشي سپرده شده، بلكه هيچ كس نيست كه حتي با مشكلات پيشمرگان كرد مسلماني كه زندگي خود را وقف انقلاب و اسلام كردند، از نزديك آشنا شده و به وضعيت اسفبار اقتصادي و اجتماعي آنان رسيدگي كند.
كريمي گفت: پيشمرگان كرد مسلمان اكنون در سخت ترين شرايط و در اوج گمنامي، محروميت و نداري در شهر مريوان با مشكلات دست و پنجه نرم مي كنند و روزي نيست كه توسط ضد انقلاب تهديد به مرگ نشوند؛ اما هيچ كس نيست كه به مشكلات آنان رسيدگي كند ؟
اين مستند ساز تصريح كرد: پيشمرگان كرد مسلمان كه هنوز هم، هر از چندگاهي خبر شهادت آنان توسط نيروهاي ضد انقلاب به گوش مي رسد، همه چيزشان را صرف انقلاب كردند اما متاسفانه برخي مسئولان، به آنان به عنوان يك مهره سوخته نگاه مي كنند.
همچنين در مراسم اختتاميه اردوي دانشجويان به مناطق جنگي كردستان، سيد رائد موسوي دبيركل انجمن حمايت از ديپلماتهاي ربوده شده ايراني و فرزند سيد محسن موسوي، يكي از ديپلماتهاي ايراني دربند رژيم صهيونيستي طي سخناني با اشاره به روند اسارت ديپلماتهاي ايراني در لبنان اشاره كرد و گفت: در سالهاي اخير پيگيريهايي از جانب خانواده و نيز دولت انجام شده و در ديدارهاي اخير كه با برخي از مسئولان داشتيم، قول هاي مساعدي براي پيگيري ئجدي اين جريان داده شده و شواهدي دال بر زنده بودن اين ديپلماتها اخيرا به دست آمده كه جاي پيگيري فراوان دارد.
وي با اشاره به فعاليت هاي بسيار گسترده و چشمگير رژيم صهيونيستي براي به دست آوردن خبري از ران آراد خلبان مفقود شده صهيونيست، تاكيد كرد: با اراده اي راسخ و تلاشي خستگي ناپذيرو با برنامه ريزي منسجم و هماهنگ مي توانيم به سرنوشت مبهم اين ديپلماتها و انتظار خانواده هايشان پايان دهيم.
كاروان 550 نفره دانشجويان، پس از بازديد از مناطق جنگي كردستان، صبح امروز به تهران بازگشت.
نظر شما